Usluge  » Crpljenje i usisavanje vode

Osim usluga kao što je odgušenje kanalizacije ili odgušenje odvoda, predstavljamo vam novu uslugu a to je crpljenje vode i usisavanje vode.

Kada vam je potrebno crpljenje vode ili usisavanje vode?

Ukoliko se odgušenje kanalizacije ne obavi na vreme, materijalna šteta u obliku poplave može biti ogromna, tu na scenu stupa crpljenje vode pomoću pumpi velikog protoka. Ovaj poduhvat je potrebno da se uradi profesionalno i uz profesionalni alat. Tu na scenu stupa PeđaMag sa profesionalnim alatom za crpljenje vode marke Grundfos koji predstavlja sinonim za vrhunski alat koji kvalitetno i brzo otkalanja problem izazvan poplavom.

Šta znači crpljenje vode i usisavanje vode?

Ispumpavanje odnosno crpljenje vode obično podrazumeva da se profesionalnim alatom ispumpava voda, koja je u najvećem broju slučajeva zagađena i štetna po zdravlje, i upravo to je jedan od razloga zašto se ovaj posao mora prepustiti profesionalcima.

Ponekad se nakon crpljenja vode javlja potreba za upotrebom posebnih usisivača za vodu kako bi se u potpunosti otklonila voda, pa prema tome u ponudi je crpljenje i usisavanje vode iz podruma, usisavanje vode iz garaža itd. Posebno je važno napomenuti da je moguće i usisavanje vode iz oknova liftova, što moraćete se složiti u zgradama sa dosta spratova čak spada i pod hitne intervencije.

Poplavljen stan
Usisavanje vode

Crpljenje vode je zahtevan posao gde često postoji potreba za korišćenjem profesionalnog alata kako bi se izbacio mulj i prljavština koja ostaje iza poplavljenog prostora. Neki od tih alata su pumpe za otpadne vode Unilift AP12 i Unilift AP35B. Unilift AP12 je potapajuća pumpa od nerđajućeg čelika namenjena za otklanjanje otpadne vode i mulja do 5cm.

Pumpa za crpljenje vode
Pumpe za crpljenje vode
Pumpa za crpljenje vode

Zaključak

Brza reakcija je ključna, kako ne bi došlo do velikog oštećenja i materijalne štete, zato ukoliko imate poplavljen podrum, garažu, stan potrebno je što pre da nas kontaktirate da bi Vam pomogli u tako teškoj situaciji.

Da do ovih scena ne bi došlo nije loše preventivno proveriti vodovodne instalacije u stanu ili kući, i ukoliko je potrebno da uradite odgušenje kanalizacije ili odgušenje odvoda i time uštedite sebi živce ali i novac koji biste potrošili na crpljenje vode ili usisavanje vode profesionalnim alatom.