Aktuelno  » Snimanje cevi kamerom

Kanalizacija može napraviti veliki problem, zato treba obratiti pažnju pri odabiru majstora. Odgušenje kanalizacije se može lako uraditi uz pravi alat. Zato mi nudimo i uslugu, snimanje cevi kamerom kako bi efikasno i brzo došli do uzroka problema koji vam stvara glavobolju.

Alat koji pri tome koristimo je Rothenberger ROSCOPE I2000 a to je kamera za inspekciju cevi. Zahvaljujući ovom uređaju koji kombinuje najsavremeniju tehniku kamere sa preciznom tehnologijom lociranja moguće je otkriti bilo kakav problem, jer moguće je pregledati svaku cev i šupljinu koja postoji u kanalizaciji. Slika ili video zapis se direktno prenose iz cevi na ekran mobilnog telefona pomoću WiFi tehnologije.

Zahvaljujući odgovarajućem alatu i profesionalnim majstorima, u kratkom vremenskom roku analiziramo, pregledamo i otkrivamo kako je došlo do zagušenja i pristupamo procesu kojim rešavamo problem - odgušenje kanalizacije.

Snimanje cevi kamerom
Snimanje cevi kamerom

Snimanje kamerom je najefikasniji način za otkrivanje problema u vodovodnim instalacijama. Osim ove usluge nudimo vam i odgušenje elektro sajlom, odgušenje womom.

Ovaj metod otkrivanja kvara je takođe veoma popularan iz razloga što neće napraviti dodatne troškove pri popravci. Tačno mesto gde treba izvršiti popravku, gde će možda biti potrebno polupati pločice ili upotrebiti neki drugi alat, utvrdiće snimanje cevi kamerom. Cena ovog postupka je veoma pristupačna kada uzmete u obzir da otkriva tačno mesto kvara koji Vam zadaje probleme. Uslugu snimanja cevi kamerom obavljamo gde god Vam je potrebno, stan, kuća, podrum, garaža itd. Možete računati na nas u bilo koje doba dana. Osim novca, štedite i vreme jer je ovo najbrži način za otkrivanje kvara, gde god da se nalazi.

Detaljnije informacije za snimanje kamerom, cena kao i sve ostale usluge koje vam nudimo poput odgušenje elektro sajlom ili odgušenje womom, možete dobiti tako što ćete nas kontaktirati na broj telefona: +381 64 905 4444, ili putem email adrese: pedja_mag@hotmail.com. Na kraju možete nas kontaktirati i preko kontakt stranice tako što ćete popuniti obrazac.

Na kraju ističemo da radimo hitne intervencije što znači da smo dostupni svakog dana od 00-24h.