Odgušenje kanalizacije je naša specijalnost, nudimo raznovrsne načine za postizanje krajnjeg cilja: odgušenje womom, odgušenje elektro sajlom itd. Takođe možemo ponuditi i uslugu kojom se lakše utvrđuje gde i kako je došlo do zagušenja a to je snimanje cevi kamerom.

Odgušenje kanalizacije može predstavljati veliki problem i uzrok materijalne štete ukoliko se ne reaguje na vreme. Upravo iz tog razloga vam stojimo na raspolaganju u bilo koje doba dana i noći bez obzira na vašu udaljenost. Za ovakve popravke hitne intervencije su od presudnog značaja.

Zato ako imate problem koji zahteva odgušenje kanalizacije možete nas kontaktirati putem telefona: 064 905 4444, ili preko kontakt stranice.

Za sve dodatne informacije oko naših usluga kao što je odgušenje womom ili odgušenje elektro sajlom kao i snimanje cevi kamerom možete nam poslati mail na adresu: pedja_mag@hotmail.com

Ukoliko želite da saznate više detalja o uslugama odgušenja kanalizacije predlažemo da pogledate sledeće stranice:

- Odgušenje womom
- Odgušenje elektro sajlom
- Snimanje cevi kamerom

Opširnije o ovoj usluzi pogledajte na stranici Odgušenje kanalizacije Beograd.

Osim usluga kao što je odgušenje kanalizacije ili odgušenje odvoda, predstavljamo vam novu uslugu a to je crpljenje vode i usisavanje vode.

Zagušenje kanalizacije može uticati na oticanje otpadnih voda ili može napraviti ogromnu štetu vraćanjem vode u WC šolju. Ove probleme nikako ne smete ignorisati i morate što pre reagovati, rešenje je zasigurno odgušenje kanalizacije, što je naravno jedna od usluga koje se nalaze u našoj ponudi.

Odgušenje odvoda sanitarija i odgušenje kanalizacionih cevi skoro uvek spada pod uslugu kao odgušenja toaleta. Razlozi za zagušenje kupatila su brojni, najčešći uzrok je nagomilavanje ostataka sapuna, deterdženata, paste za zube ili kose koje se lepe za zidove odvodnih cevi.

Odgušenje toaleta obuhvata i uslugu odgušenja WC šolje. Poželjno je u oba slučaja skinuti istu pre početka rada na njenom odgušenju o dovođenju u funkcionalno stanje. Kada je reč o ručnom odgušenju ono se često može uraditi bez skidanja WC šolje, ukoliko je teži slučaj u pitanju tada je neophodno demontirati WC šolju i nakon izvršene popravke ponovo je montirati. U tom slučaju je često neophodno postaviti nove šrafove, što znači da treba izbušiti nove rupe. Razlog za ovaj dodatni posao je što se dešava da stari šrafovi puknu prilikom demontaže ili ponovne montaže WC šolje.

Opširnije o ovoj usluzi pogledajte na stranici Odgušenje toaleta Beograd.

Zagušenje lavaboa i sudopere je veoma česta pojava pa je samim tim odgušenje lavaboa i sudopera najtraženija intervencija koju nudimo. Ova intervencija se najčešće vrši mašinski. U retkim slučajevima kada je zagušenje nešto manje, odgušenje sudopere se može raditi ručno. Međutim, mašinsko odgušenje sudopere je sigurnije i dugotrajnije od ručnog.

Do zagušenja sudopere može doći taloženjem raznih masti od hrane, pogotovo taloženjem bačene kafe. Kombinacija ove dve veoma opasne supstance se lepe po zidovima kanalizacionih cevi, protok kroz cevi se sve više smanjuje što dovodi do trenutka kada odgušenje lavaboa ili odgušenje sudopere postaje neophodno. Zagušenje sudopere može biti u samom sifonu, najčešće u kanalizacionim cevima koje se nalaze u zidu.

Naši profesionalni vodoinstalateri će pristupiti ovom problemu predano i bez mnogo muke otkloniće kvar koji može biti posledica zagušenja lavaboa ili sudopere.

Zasigurno zagušenje kade predstavlja razlog za hitnu intervenciju. Ovo zagušenje je obično lokalnog karaktera. Ali šta to tačno znači? Zagušenje kade je u samom sifonu kade, ali može se desiti i da je i dalje prema podnom slivniku koji je skoro uvek u vezi sa njom. Odgušenje kade je veoma komplikovano zbog nemogućnosti prilaska zagušenim cevima ali sa pravim majstorima ova prepreka ne predstavlja problem. Rešenje leži u skidanju prilično nepristupačnih sifona sa kada. U velikom broju slučaja sifone je potrebno zameniti novim sifonima.

Zagušenja ove vrste nastaju tako što se pomešaju voda i sapun, uz prisustvo mnoštvo dlaka koje se skupljaju u duge repove. Uzevši u obzir gore navedeno lepljivu mešavinu sapuna i prisustvo dlaka stvaraju se idealni uslovi za stvaranje zagušenja. Ukoliko do toga dođe sigurno vam je potrebno odgušenje kade. Cena ove usluge je veoma povoljna, pozovite nas i u kratkom vremenskom roku rešićemo vam problem koji može prouzrokovati zagušenje kade.

Mešavina sapuna, vode i dlaka koje idu u slivnik veoma lako mogu napraviti zagušenje kod tuš kabina kao i kod kada. U zavisnosti od stepena zagušenja, odgušenje tuš kabine se vrši ručno uz pomoć sajle ili mašinskim putem. Kao posledica zagušenja moguća su dva scenarija: zadržavanje vode u regularnom obliku ili proticanje u sporijem toku. Ukoliko primetite jedan od ova dva pokazatelja da je nastupilo zagušenje, potrebno je da nas kontaktirate kako bi utvrdili nivo zagušenja i precizno određivanje mesta gde je nastalo zagušenje.

Naša preporuka je da se pregled bojlera vrši redovno kako bi uštedeli vaše vreme i novac. Vreme koje biste potrošili u potrazi za novim bojlerom. Novac ukoliko bojler može da se popravi ali bi to zahtevalo brojne popravke koje nisu nimalo jeftine. Vruća voda stvara veliki pritisak u samom bojleru koji kontroliše sigurnosni ventil bojlera, upravo je to razlog zbog koga je preventivni pregled potreban s vremena na vreme.

Ukoliko primetite promene pri radu bojlera, pozovite nas odmah i naši profesionalni vodoinstalateri će doći, bez obzira koje je doba dana ili noći.