Aktuelno  » Odgušenje odvoda - Nova oprema

Kako bi naše usluge, gde ubrajamo odgušenje odvoda odnosno odgušenje kanalizacije, bile vrhunske, potrebno je da posedujemo opremu koja će nam to omogućiti. Upravo to je razlog što od sada u našoj opremi za rad imamo i pumpu za vodu Honda iz serije WT. Ove pumpe su dizajnirane tako da pri poslovima kao što je odgušenje odvoda, propuštaju čvršće čestice kroz pumpu prečnika 31mm, kao što su kamen i šljunak a da pritom ne dođe do začepljenja ili oštećenja pumpe. Uzevši u obzir tu činjenicu ovo su idealne pumpe za vodu koje se koriste kod zahtevnih građevinskih projekata kao i za uklanjanje otpadne vode.

Honda WT40X Dodatna oprema Honda GX630

Osim pumpe Honda serije WT nabavili smo i motor Honda GX630. Snažni motor Honda GX je robustan i snažan pa su odlični za odgušenja svake vrste, među kojima je svakako i odgušenje kanalizacije. Takođe poseduje jedinstvena nosila protiv vibracije koja dodatno povećavaju izdržljivost, smanjuju vibracije i naprezanje okvira, što utiče na smanjenje nivoa buke.

Zbog čega su ovo prave pumpe za odgušenje kanalizacije?

Gore opisane muljne pumpe su jako dobre u poslu kojim se mi bavimo jer je spremna da odgovori na svaki izazov koji se nađe pred njom, zahvaljujući veoma moćnom motoru koji omogućava da otpušavanje kanalizacije postane mnogo lakše nego pre.

Moramo pomenuti kada je u pitanju otpušavanje kanalizacije, imamo benzisku pumpu od 8KS koja vuče sa dubine od 8m i visine od 20m. Pomenuta benziska pumpa može da izbaci neverovatnih 1500 litara u minuti.

Unapređenje već postojećih usluga

Takođe smo unapredili i odgušenje womom. Od sada imamo više mogućnosti kada je u pitanju ova usluga. Pogledajte unapređenja koja smo omogućili kod ove usluge ovde »