Aktuelno  » Odgušenje kanalizacije Beograd

PeđaMag nudi veliki asortiman usluga koje obuhvataju odgušenje kanalizacije. Poznati su razni načini za obavljanje ovog posla ali veoma je bitno reagovati na vreme pre nego što nastane neka veća materijalna šteta. Ukoliko se, nažalost tako nešto dogodi, od pomoći bi bile usluge kao što su crpljenje vode i usisavanje vode.

Vratimo se na otpušavanje kanalizacije, priznaćete najneprijatniji kvar koji može zadesiti vaše domaćinstvo. Rešenje postoji, postoje razne usluge koje nudimo kao preventiva ali i u slučaju kada kvar već nastupi. Usluga koja postiže sjajne rezultate kada je u pitanju odgušenje kanalizacije je odgušenje vomom. Odgušenje vomom (ili womom) je veoma popularna tehnika odgušenja među vodoinstalaterima, koja otklanja začepljenja i oslobađa pritisak u cevima omogućavajući slobodno proticanje tečnosti. Više o ovoj usluzi možete saznati na stranici odgušenje womom.

Sledeća usluga koja nudimo je odgušenje sajlom ili odgušenje elektro sajlom, što sapada u mašinsko otpušavanje kanalizacije. Detaljnije informacije o ovoj vrsti usluge možete pogledati na stranici odgušenje elektro sajlom.

Nakon radova ali i zbog preventive neophodno je vršiti inspekciju cevi, to je posebna usluga koju PeđaMag takođe vrši, snimanje cevi kamerom. Ovo je veoma važan korak jer može na jednostavan način dati odgovor na pitanje, šta je uopšte prouzrokovalo zapušenje kanalizacije, i takođe majstorima omogućava da reaguju na pravi način sa odgovarajućim alatom i odgovarajućom tehnikom za odgušenje.

Odgusenje kanalizacije - vodoinstalaterski radovi

U širokom smislu ova usluga obuhvata razna vrsta odgušenja:

- Otpušavanje cevi
- Otpušavanje odvoda
- Otpušavanje slivnika
- Otpušavanje sudopere
- Otpušavanje lavaboa
- Otpušavanje toaleta
- Otpušavanje kade
- Otpušavanje tuš kabine
- Snimanje cevi kamerom

Otpušavanje cevi, otpušavanje odvoda i otpušavanje slivnika kao uzrok uobičajeno imaju istu situaciju: taloženje raznih masti, hemikalija za pranje sudova, a kada je reč o sanitarijama postoji veliki problem koji nastaje kada se pomešaju voda i sapun, uz prisustvo mnoštvo dlaka koje se skupljaju i formiraju repove.

Otpušavanje kanalizacije ili odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije, što znači da odgovaramo na pozive 24h.

Ukoliko sumnjate na zagušenje kanalizacije ili bilo čega što je gore navedeno, poželjno je da nas kontaktirate.