Naš servis već dugo posluje na tržištu, naše zadovoljne mušterije su dovoljan pokazatelj profesionalnog pristupa našeg tima svakom poslu. U godinama iza nas stekli smo veliki broj klijenata koji rado i danas sarađuju sa nama, pozivaju nas na veliki broj intervencija, nakon kojih nije bilo reklamacija. Uverite se i sami u kvalitet naših usluga i pozovite nas na broj telefona: 064 905 4444, naš tim vodoinstalatera će stići za maksimalno 30 minuta od trenutka poziva.

Bavimo se mnogim vodoinstalaterskim radovima ali moramo izdvojiti pre svega odgušenje kanalizacije. Osim toga bavimo se odgušenjem lavaboa, sudopera, kada ili tuš kabina itd. Kada se dogode neke od ovih nemilih situacija važno je imati pouzdanog vodoinstalatera koji će odgovoriti na Vaš poziv u bilo koje doba dana. Za brzo i efikasno rešenje bilo kog problema vezanog za vodovodne instalacije pozovite Vodoinstalatera Peđa Mag.

Usluge koje nudimno

Zašto mi

Dostupni smo 24 časa dnevno, 365 dana u godini

Vodoinstalaterski servis Peđa Mag vam stoji na raspolaganju 00 - 24h svakog dana u godini, bez obzira da li je reč o radnom danu, prazniku ili vikendu. Naši vodoinstalateri obavljaju svoj posao posvećeno i efikasno u svako doba i zato smo najbolji kada dođe do začepljenja kanalizacije, sudopere ili kade, ili u slučaju kada se pokvari bojler ili dođe do curenja iz ventila. Ako imate problem, i potrebne su vam vodoinstalaterske usluge pozovite broj 064 905 4444, mi ćemo se sigurno odazvati vašem pozivu.

Garancija kvaliteta i brzine

U današnje vreme nije lako pronaći pouzdanog i kvalitetnog majstora. Upravo to je razlog da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakve probleme vezane za vodovodne instalacije, a to možete učiniti putem kontakt forme, preko email adrese ili preko telefona. Tim pažljivo selektovanih majstora, kvalifikovanih da vrše popravku vaših instalacija u skladu sa najsavremenijim standardima. Stojimo iza našeg tima i garantujemo da ćete biti zadovoljni profesionalnom uslugom koju Vam nudimo i obećavamo vrhunski kvalitet pružene usluge bez obzira na koju se uslugu odnosi: odgušenje kanalizacije, odgušenje toaleta, odgušenje lavaboa i sudopera, odgušenje kada i tuš kabina, kao i zaustavljanje curenja vode iz bojlera.

Naša misija

Svaki posao i zadatak koji se postavlja pred naš tim biće odrađen maksimalno korektno. To je naša misija! Za nas ne postoje teški poslovi, te slučajeve prihvatamo kao izazov, trudeći se da sve probleme otklonimo što pre na obostrano zadovoljstvo. Posebno smo obučeni da otklonimo sve probleme koji su mogući kod vodoinstalaterskih instalacija kao što su na primer: razna zagušenja kanalizacija, toaleta, lavaboa, sudopera, kada i tuš kabina. Ono što nas izdvaja od ostalih vodoinstalatera je to što uz profesionalnu i posvećenu uslugu dobijate i više nego povoljnu cenu za izvođenje radova. Cena se formira na osnovu odrađenog posla, vremena utrošenog na servisiranje odnosno popravku kao i broj ljudi koji su bili uključeni u rešavanje problema.

Sertifikat