Aktuelno  » Odgušenje elektro sajlom

Odgušenje elektro sajlom spada u mašinsko odgušenje kanalizacije, gde se pomoću mašine koja stvara vibracije utiče na mesto začepljenja u problematičnoj vertikali. Pomoću vibracija koje stvara gore pomenuta mašina probija se čep koji je napravio zagušenje kanalizacije. Prednost ovog načina odgušenja kanalizacije je taj što se mogu koristiti različiti nastavci pomoću kojih se može vršiti otčepljenje kanalizacije.

Odgusenje elektro sajlom Nastavci za električnu sajlu Mašinsko odgušenje sajlom

Prilikom intervencije budite sigurni da koristimo veoma kvalitetan i pouzdan uređaj koji se nikako neće pokvariti u toku rada i zasigurno će otkloniti problem koje imate sa vašim sanitarijama. Najvažnije je da kada do začepljenja dođe, odmah pozovete naš broj i sve ostalo prepustite nama. Nikako nemojte pokušavati da otklonite sami problem, nažalost to može dovesti samo do dodatnih komplikacija koje vam nikako nisu potrebne.

Ponekad je za odgušenje vertikala, odgušenje toaleta, odgušenje lavaboa i sudopera i ostalih sanitarija najbolje rešenje upotreba elektro sajle. Naravno nije važan samo alat već i veština upravljanja samim uređajem što znači da vam je potreban iskusan i spretan vodoinstalater. Upravo to je razlog da nas zovete ukoliko imate problem sa zagušenjem kanalizacije i ukoliko vam je potrebno odgušenje elektro sajlom.

Odgušenje elektro sajlom, se kategoriše kao mašinsko odgušenje kanalizacije i potpada pod hitne intervencije tako da nas možete kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći, mi ćemo spremno odgovoriti na vaš poziv.

Osim usluge odgušenje elektro sajlom, možda vas interesuju neke druge usluge koje imamo u ponudi kao što je odgušenje womom ili snimanje cevi kamerom.